Login

De Gebroken Kolom

Verzamelpunt voor bouwstukken

Artikelen

Toegang tot besloten deel

 

Om toegang te krijgen tot het besloten deel, dient u meester vrijmetselaar.  Oorspronkelijk was het Besloten Deel uitsluitend voor meester vrijmetselaren werkend onder het GON toegankelijk, maar inmiddels staat de site open voor alle vrijmetselaars Ordes, in Nederland en België. 

Via de "login-knop" rechtsboven in het scherm, kunt u een account aanmaken. De webmaster zal uw account activeren indien hij u kent. Kent de webmaster u niet, dan worden u een paar vragen toegestuurd om te verifiëren of u inderdaad meester vrijmetselaar bent. Als de webmaster over uw antwoorden voldaan is, zal hij uw account activeren. U krijgt daarvan een automatisch aangemaakt emailbericht. Vanaf dat moment kunt u met de door u gekozen inloggegevens toegang tot het besloten deel krijgen.

Indien u de zoekfunctie in het besloten deel gebruikt, zoekt het systeem tevens in het publieke deel. De bouwstukken in het besloten deel mogen niet publiekelijk gemaakt worden. 

 

Bouwstukken plaatsen

Wil u een bouwstuk plaatsen op GebrokenKolom, dan kunt u die, bij  voorkeur in Word-format naar de webmaster mailen.

Vermeld gaarne op uw bouwstuk:

  • uw naam (of initialen)
  • uw loge/ logenummer
  • datum bouwstuk.
  • of u uw bouwstuk op het publieke of besloten deel gepubliceerd wilt hebben. (vanzelfsprekend worden bouwstukken die ingaan op de rituelen niet op het openbare deel geplaatst) 

Bouwstukken verwijderen

Bouwstukken worden door de webredacteur op het eerste verzoek van de schrijver van het bouwstuk verwijderd.  

 


Voor het onderhoud van deze website zijn wij afhankelijk van donaties. Klik hier voor meer informatie